Over MTBnow

Martijn en Koen waren op zoek naar de perfecte mountainbike. Deze zoektocht blijkt een duizelingwekkend aantal mountainbikes op te leveren van merken die wij als beginnend mountainbiker niet kennen.

En als je dan eenmaal aan het fietsen bent ga je als websitebouwer natuurlijk even een html ontwerpje maken en zet je deze voor je mede-mountainbiker online.

Daarnaast vinden we het ook leuk om te filmen. De eerste Biketest is binnen. Hopelijk mogen wij nog meer mountainbikes testen voor winkeliers en merken!

Groeten, Martijn en Koen

300k bikers

Zullen ze allemaal MTBNOW.nl bezoeken?

op naar 200+ Partners

MTBnow bestaat uit een netwerk van meer dan 200 partners.

12500+ exemplaren

2x per jaar verschijnt MTBnow magazine in gedrukte versie. Meer dan 12500 exemplaren worden verspreid over honderden locaties in Nederland

Fietsen, werken, fietsen... dat is wat een mountainbiker doet. Dan is het lekker dat je wat hulp krijgt! En MTBNOW voorziet in die hulp.

Alles over mountainbiken, bikes, travel, gear, video en partners. Van (hot)nieuws tot fashion & van tandwiel tot een technische goeie afdaling of drop. Van een vlakke uitdagende mtbroute in Zeewolde tot een afdaling van de MEGAVALANCHE 2022!

Net begonnen

We zijn nog maar net begonnen, de website is live en de eerste video is gereed!

de keuze is reuze

MTB-Bible

Onze MTB-Bible zal gestaag gaan groeien dit jaar. Wil jij iets aanschaffen, van fiets, onderdelen, camera of een trip naar Afrika, wij weten waar je moet zijn!

Heb je nog tips?
Neem dan contact met ons op!‍

Onze redacteurs