GasGAS
Mountainbikes

GASGAS mountainbikesStille Sram motor, 90Nm, Originele Sram batterij 630Wh, WP Vering, innovatieve cone valve technologie en 160mm travel, 38mm voorvork en 140mm shock. 12-speed SRAM XO Eagle Transmissie, Rockshox Reverb AXS dropper post, SRAM Code RSC remmen met 220/200mm schijven, Selle Royal zadel, NEWMEN wielen and Maxxis banden.

De nieuwste GASGAS EMTB's

Zijn het neusje van de zalm

GasGas MXC6 EMTB

Grenzeloos plezier met de nieuwste serie EMTB's van GasGas

Ontdek de opwinding van de MXC serie een ongelooflijk plezierige EMTB die een vernieuwend hoogstaand niveau van creatief en speels rijden ontsluit. De MXC daagt je direct uit om ambitieuze hoogten te bereiken en je grenzen te verleggen op zoek naar onvergetelijk plezier. Met zijn dynamische geometrie en vooruitstrevende veringstechnologie stelt de MXC serie van GasGas je in staat om je avontuurlijke kant de leiding te laten nemen terwijl je moeiteloos door rotsachtige routes scheurt, indrukwekkende sprongen maakt en technische beklimmingen met een overvloed aan energie trotseert. Grenzeloos plezier met de MXC - waar opwinding en avontuur samenkomen.

Deze stille kracthige Sram EMTB motor is een revoutie in de EMTB wereld.

Met deze elektrische mountainbike heeft GasGas de toon gezet in de EMTB wereld.. De ongeëvenaarde veelzijdigheid van het MXC  mountainbike chassis, een carbon frame met 140 mm veerweg, ontworpen met maat-specifieke achterdriehoeken voor een optimale rijervaring. De progressieve geometrie en de slimme mullet wielopstelling bieden een speels, maar voorspelbaar stuurgedrag.

Alle nieuwste innovaties in één elektrische mountainbike

Liefhebbers van GasGas crossmotors kennen het al, maar in de EMTB wereld is het nieuw. Een kunststof skid plate biedt het frame een innovatieve bescherming, terwijl het tegelijkertijd ruimte laat voor toekomstige personalisatie. Het is een uniek samenspel van kracht en personalisatie in de wereld van eMTB's.s. Met GasGas ga jje vooruit!

Alles over de MXC Serie van GasGas

GRATIS Testrit
op een GASGAS?

Wij bieden de beste service, daar hoort een gratis testrit ook bij.
en dan niet op het asfalt, nee gewoon op uw favoriete trail thuis, wij biken gezellig met je mee op een andere bike zodat je goed kunt vergelijken! Wil je een vriend mee nemen? Kan allemaal, nemen we nog een fiets mee!

Testrit
Whatsapp