Article headline
Voor het eerst samen...
Tochten

Voor het eerst samen...

Mountainbiken met mijn vriendinnetje

Voor het eerst samen...

Als je een mountainbiker bent zoals als ik wil je gewoon fietsen, fietsen en nog eens fietsen. Om dit dan tot uitvoering te brengen heb ik al vele plannetjes bedacht. Altijd mijn fiets achterin mijn auto bijvoorbeeld, zodat ik onderweg als ik wat vroeger klaar ben met het werk even een MTB Route kan pakken. Daarnaast plan ik op maandag eigenlijk dat ik altijd om 4 uur a half 5 klaar ben om ook nog even mijn vaste rondje te kunnen doen! Maar goed daar gaat dit artikel niet over of jawel sorry. Ik kwam vorige week met een meesterplan!

Een Meesterplan

Ik kocht namelijk een Mountainbike voor mijn vriendin! Ik dacht als wij nu samen af en toe een weekendje weg gaan kunnen we gewoon een MTB Route pakken! Briljant plan Khuun, ja dank je wel... maar de uitvoering moet wel kloppen en daarbij heb ik ook nog wat essentiële Tips!

Als eerste: Je koop natuurlijk een knappe mooie stoere fiets waar je zelf ook naast wil fietsen. Erachter fietsen is sommige gevallen nog beter.

2. De maat moet goed zijn. Koop niet zomaar een leuke mountainbike.

3. Voor de kortere dames is het verstandig om je stuur aan beide kanten iets af te laten zagen. Doe dit in goed overleg met een expert.

5. Nu zijn er ook speciale stangetjes die je stuur iets hoger kunnen zetten, de naam weet ik even niet. Maar zo zitten de vrouwen iets rechterop en dat is lekkerder bij vrouwen.

4. Nog een absolute must is een dameszadel, heb je deze niet en kun je de fiets na 2 ritten absoluut weer inruilen.

No items found.
No items found.
Mission Accomplished

Nee, alle gekheid op een stokje. Ik heb fantastisch genoten van ons eerst rit. We reden in Zeewolde de MTB Route voor 3/4 daarna over het asfalt terug. Ze ging goed joh! Ze had er plezier in en dat kon ik echt merken, soms reed ze wel 20 meter voor me. Ze was helemaal gesloopt wat natuurlijk te begrijpen valt :-). Doel bereikt! Hebben jullie nog meer tips? Laat het me weten in de reacties hieronder!

No items found.
No items found.
No items found.
Mission Accomplished
No items found.
No items found.

Reageren doe je hier!

Partner

Geen gerelateerde posts gevonden

Verder lezen