Article headline
GasGas MXC 6 Ebike Review
Review

GasGas MXC 6 Ebike Review

De Gasgas MXC 6 Ebike reviewen? Jij mag hem testen!

GasGas MXC 6 Ebike Review

Heb jij staks als eerste een MXC 6 review op je naam staan?

Ze zijn schaars, zo schaars dat MTBNOW zelfs de enige is in Nederland die de MXC serie heeft staan. De nieuwste GasGas MXC 6 is net aangekomen! En die laten we natuurlijk niet blinken op een plankie hout!. Nu kunnen wij zelf wel een review maken, maar wat dacht je ervan als jij deze fiets even samen met ons gaat testen? Jij doet een review en wij genieten van het uitzicht!

GasGas MXC 6
Zeg eens eerlijk, ooit zoiets moois gezien?

GasGas MXC 6
Derialeur direct op het frame gemonteerd

De MXC EMTB's van GasGas zijn revolutionair

De nieuwste geometrie, het eerste carbon frame van GasGas en de eerste fiets in Nederland met de Sram EMTB motor. Automatisch schakelen en daarop ook nog eens een introductie van de WP vering, het kan niet stuk! We hebben deze ebike direct besteld op de buitenlandse beurs en hebben het genoegen deze fiets als eerste Nederlandse dealer in huis te krijgen. De fiets komt in 2 uitvoeringen de MXC4, MX5 en MX6. Wij krijgen de laatste twee als eerste in onze showrooms.

Carbon Wheels

160 mm voor 140 mm achterdempers op de Gas Gas MXC 6

Wil jij de GasGas MXC6 testen?

Deze mountainbike is er om op te rijden, dus grijp je kans en vraag een testrit aan. De eerste tijd nog in Ermelo (we doen dit samen onze met Sram service partner Perima), maar daarna gaan we er tegenaan in heel Nederland. Gaan we er samen even op uit? Klik hier

DVO WP Dempers

Review online:

Meer informatie over de MXC 6
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.

Reageren doe je hier!

Partner

Geen gerelateerde posts gevonden

Verder lezen