Article headline
Biketest: Rockrider XC900
Review

Biketest: Rockrider XC900

De Rockrider XC900 vliegt de heuvels op. Decathlon gaat tot het uiterste met deze professionele carbon frame hardtail mountainbike. Ik heb hem zelf ook!

Biketest: Rockrider XC900

Bij een professionele hardtail mountainbike denken niet veel mensen aan Decathlon, dit vooral vanwege de lage prijzen. Maar hierbij gaan we je toch op een andere gedachte brengen. Want de Rockrider XC900 is een echte Pro.

No items found.
No items found.
De XC900 is een echte pro!

Ja, dit hoor je een verkoper vaak zeggen in de showroom. "Ik heb hem zelf ook" Nu ben ik geen verkoper, maar wel een mountainbiker en deze fiets heb ik inderdaad zelf ook gekocht. Na wekenlang kijken er vergelijken heb ik besloten de XC900 te omarmen en daar heb ik geen spijt van. Allereerst: Ik wilde een #allesismooierinspaansenrood (rode) fiets hebben. Gewoon in de bedrijfskleuren van ons familiebedrijf. Daarnaast wilde ik mijn 94 kilo concurrentie nadeel gedeeltelijk opheffen door een carbonnen fiets te kopen.

Ik heb er werkelijk nog nooit 1 probleem mee gehad. Mijn XC900 heeft een bizarre rit in Afrika feilloos overleeft, de Bart Brentjes tour gefinisht en gaat iedere week wel een route in Zeewolde, Harderwijk of Schoorl tegemoet. Het enige wat ik zelf heb veranderd is het zadel, deze was voor mij iets te ruw bovenop het zadel.

Je kunt de fiets thuis laten afleveren, dan moet je wel het stuur zelf even vastzetten. Wil je liever dat de winkel er even naar kijkt? Dan kun je hem daar ook laten afleveren en ophalen.

Khuun met zijn Rockrider XC900
Koen met zijn Rockrider XC900 in Uganda

Bekijk hier de compilatie van Uganda video!

No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.

Reageren doe je hier!

Partner

Geen gerelateerde posts gevonden

Verder lezen