Article headline
Een Orbea Full Suspention voor maar € 380,-
Bikes

Een Orbea Full Suspention voor maar € 380,-

Oplichting door Fietsenland.com?

Een Orbea Full Suspention voor maar € 380,-

Afgelopen vrijdag komt mijn middelste zoon (Jim 12 jaar) naar me toe en zegt “pap, vandaag kwam er een jonge in m’n klas met een mountainbike op z’n telefoon, bijna dezelfde als ome Geerdt voor maar € 380,-. Dat kan toch niet? Die van Ome Geerdt was wel € 5000,-, maar hij leek er sprekend op.

Jim, die zelf ook is aangestoken door het bike virus, nadat Ome Steef (zijn werkgever) een nieuwe Mountainbike voor hem heeft besteld en al diverse keren is mee geweest naar verschillende parcours om te proeven aan deze verslavende sport, kon er maar niet over ophouden dat er een Fully Orbea Mountainbike te koop stond voor € 380,-.  

De volgende dag

Zondagochtend aan de keukentafel hebben we er samen maar eens even naar gekeken. Een link gevraagd aan zijn klasgenoot, en ja hoor! Daar was de website fietsenland.com, een Orbea M30-Eagle Full-Suspention mountainbike voor maar € 380,-. Dat moet een foutje zijn?!

We pluizen Fietsenland.com grondig door. Wat een mooie webshop, alle (gerenomeerde) merken staan er wel op, Santa Cruz, Trek, Scott, Orbea, Specialized… Weet je wat? We kopen er 1. Misschien hebben ze een foutje gemaakt? De fiets kost normaal 3800,- en aangezien een typefoutje snel is gemaakt en daar lijkt dit op, laten we gaan kijken wat ze ermee gaan doen!

In het winkelmandje, gegevens invullen, betalen via Ideal. Ooohh nee, ik krijg een bestel bevestigingspagina, dat de fiets besteld is? Een keurig nette mail volgde met de bestel bevestiging, ik zou binnenkort een mail ontvangen met de huidige voorraad en daarbij dan een factuur als de fiets voorradig zou zijn. Als die dan is overgemaakt wordt de fiets binnen enkele dagen geleverd.  

No items found.
No items found.

Ik wil graag iedereen waarschuwen voor deze praktijken. Zo’n professionele webshop als uitstraling, waarin alles tot op de puntjes verzorgd is qua mailing, betaal afhandeling en opvolging. Tot het inspreken van de voicemail aan toe. We dachten ze even te slim af te zijn... maar als het mooier is dan het lijkt...

Lieve bikers, PAS OP VOOR DEZE OPLICHTING.  

No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.

Reageren doe je hier!

Partner

Geen gerelateerde posts gevonden

Verder lezen